Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Καταμετρητές-Ανιχνευτές

    Καταμετρητές-Ανιχνευτές
    Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
    Ταξινόμηση ανά
    Εμφάνιση ανά σελίδα
     ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ IC 350

    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ IC 350

    09.217.1361
    Ο ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων IC 350 είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της αυθεντικότητας των χαρτονομισμάτων. Με διάφορα αισθητήρια και τεχνολογικές λειτουργίες, ο ανιχνευτής ανιχνεύει τυχόν πλαστές ή αλλοιωμένες χαρτονομίσματα και ειδοποιεί τον χρήστη για τυχόν προβλήματα. Είναι μια πολύ χρήσιμη συσκευή για επιχειρήσεις που δέχονται μεγάλο όγκο χρημάτων και θέλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους από απάτες.
    €0,00
    DP-8120 Καταμετρητής πολλαπλών χαρτονομισμάτων

    DP-8120 Καταμετρητής πολλαπλών χαρτονομισμάτων

    09.217.2355
    Ο DP-8120 είναι ένας καταμετρητής πολλαπλών χαρτονομισμάτων που χρησιμοποιείται για τον ακριβή υπολογισμό και την ταξινόμηση μεγάλου αριθμού χαρτονομισμάτων. Διαθέτει τεχνολογία ανίχνευσης ψεύδων χαρτονομισμάτων και μπορεί να ανιχνεύσει ακόμη και τα πιο προηγμένα πλαστά. Επιπλέον, διαθέτει μια γρήγορη ταχύτητα μέτρησης και είναι εύκολο στη χρήση και τη συντήρηση. Είναι ιδανικός για χρήση σε τράπεζες, καταστήματα λιανικής πώλησης και άλλους χώρους που απαιτείται ακρίβεια στην μέτρηση χρημάτων.
    €0,00
    DP-910 Kαταμετρητής & διαχωριστής κερμάτων

    DP-910 Kαταμετρητής & διαχωριστής κερμάτων

    09.217.2356
    Ο DP-910 είναι ένας καταμετρητής και διαχωριστής κερμάτων που χρησιμοποιείται σε επιχειρήσεις και καταστήματα για τον αυτόματο υπολογισμό και την ταξινόμηση μεγάλου όγκου κερμάτων. Με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου, οι χρήστες μπορούν να γρήγορα και εύκολα ανιχνεύσουν την ποσότητα και την αξία των κερμάτων τους, εξαλείφοντας την ανάγκη χειροκίνητης μέτρησης. Ο DP-910 είναι εύχρηστος, αξιόπιστος και αποτελεσματικός, κάνοντας τον ιδανικό για επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μεγάλο όγκο χρημάτων.
    €0,00
    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ EC-350 Ε

    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ EC-350

    09.217.1519
    Ο ανιχνευτής γνησιότητας EC-350 είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός και αξιόπιστος ανιχνευτής που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της γνησιότητας διαφόρων προϊόντων και αντικειμένων. Με τη βοήθειά του μπορούμε να ελέγξουμε την πραγματική γνησιότητα των προϊόντων με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για καταναλωτές, εταιρίες και οργανισμούς που θέλουν να προστατεύσουν τους καταναλωτές τους από πλαστά προϊόντα και απάτες.
    €79,00
    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΜΙΚΤΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ SE-8000B

    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΜΙΚΤΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ SE-8000B

    09.217.1355
    Ο ανιχνευτής γνησιότητας μικτής καταμέτρησης SE-8000B είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της γνησιότητας χαρτονομισμάτων, επιταγών, εισιτηρίων και άλλων εγγράφων. Διαθέτει δυνατότητες ανίχνευσης ψεύδη, όπως υπεριώδης ακτινοβολία, υπέρυθρη ακτινοβολία και μαγνητικές ιδιότητες, καθιστώντας τον ανιχνευτή πολύ αποτελεσματικό στην ανίχνευση πλαστών εγγράφων. Είναι μια συσκευή υψηλής ποιότητας και απόδοσης που χρησιμοποιείται σε τράπεζες, καταστήματα, αεροδρόμια και άλλα μέρη όπου απαιτείται ο έλεγχος γνησιότητας εγγράφων.
    €644,80
    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ CASH TESTER CT 333 SD

    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ CASH TESTER CT 333 SD

    09.217.0444
    Ο ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων Cash Tester CT 333 SD είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της ακρίβειας και της γνησιότητας των χαρτονομισμάτων. Με την χρήση του, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ελέγξετε αν τα χαρτονομίσματα που λαμβάνετε είναι πραγματικά γνήσια ή ψεύτικα. Είναι κομψός, εύχρηστος και αξιόπιστος, καθιστώντας τον ιδανικό επαγγελματικό σύντροφο για επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μετρητά.
    €119,00
    Ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων DP-2288

    Ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων DP-2288

    09.217.2329
    Φορητός ανιχνευτής γνησιότητας πολλαπλών χαρτονομισμάτων με οθόνη LCD, υψηλής ακρίβειας και έλεγχο της αυθεντικότητας των χαρτονομισμάτων. Πραγματοποιεί έλεγχο της ποιότητας του χαρτιού μέσω υπεριώδους ακτινοβολίας UV, έλεγχο αυθεντικότητας με ανιχνευτή MG και επαλήθευση μετάλλων με ανιχνευτή M. Νέα τεχνολογία που ελέγχει την αγωγιμότητα της μεταλλικής μεμβράνης. Δοκιμή με ανιχνευτή υπερύθρων IR, αναγνωρίζει αυτόματα το νόμισμα και την αξία του, ανιχνεύει ταυτόχρονα μέχρι 6 χαρτονομίσματα και μεμονωμένα: Δολάριο ΗΠΑ, Ευρώ, Ρωσικά ρούβλια, Δολάριο Καναδά, Ιάπωνες Γερμάνιο, GBP, Πολωνικό Ζλότυ, Σουηδική Κορώνη, Τουρκική λίρα, Νορβηγική Κορώνη, Δανική Krone. Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Μπαταρία λιθίου (προαιρετικά) για φορητή χρήση. Αναβάθμιση λογισμικού μέσω καλωδίου USB και κάρτας Micro SD. Εύκολος καθαρισμός του αισθητήρα.
    €0,00
    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ IC-2180

    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ IC-2180

    09.217.0440
    Ο ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων IC-2180 είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση πλαστών χαρτονομισμάτων. Με τη χρήση διαφόρων τεχνολογιών, όπως υπέρυθρες ακτίνες και υπερήχους, ο ανιχνευτής αναγνωρίζει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που υπάρχουν στα γνήσια χαρτονομίσματα, βοηθώντας έτσι στην αποτροπή απάτης και παραπλάνησης. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τράπεζες, καταστήματα και άλλους φορείς που ασχολούνται με την κυκλοφορία μετρητών.
    €0,00
    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ IC-2308

    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ IC-2308

    09.217.0438
    Ο ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων IC-2308 είναι ένα ηλεκτρονικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση πλαστών χαρτονομισμάτων. Με βάση την τεχνολογία του UV (υπεριώδους φωτός), μπορεί να ανιχνεύσει τυπωμένα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στα γνήσια χαρτονομίσματα και να αναγνωρίσει τυχόν πλαστές αλλαγές στο χαρτόνι του χαρτονομίσματος. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για επιχειρήσεις και εμπόρους που ασχολούνται με μετρητά.
    €121,00
    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ IC-2700

    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ IC-2700

    09.217.0439
    Ο ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων IC-2700 είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της αυθεντικότητας των χαρτονομισμάτων. Με τη χρήση διαφόρων τεχνολογιών, όπως υπέρυθρες ακτίνες και υπερήχους, ο ανιχνευτής αυτός μπορεί να ανιχνεύσει πιθανές παραποιήσεις στα χαρτονομίσματα και να επιβεβαιώσει την ακεραιότητά τους. Είναι ιδανικός τόσο για επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μεγάλα ποσά μετρητών, όσο και για τον καθημερινό καταναλωτή που επιθυμεί να επιβεβαιώσει τη γνησιότητα των χαρτονομισμάτων του.
    €95,00
    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑΣ ICS 2185

    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑΣ ICS 2185

    09.222.8554
    Ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων, με δυνατότητα εισαγωγής χαρτονομίσματος με οποιαδήποτε φορά. Ταχύτατος και ακριβής έλεγχος, εμφανίζει στην οθόνη την συνολική αξία των χαρτονομισμάτων μετά τον έλεγχο. Επίσης, πραγματοποιεί έλεγχο μαγνητικών στοιχείων, υπέρυθρης μελάνης (IR), ταινία ασφαλείας, μήκους χαρτονομίσματος. Θύρα USB για αναβάθμιση S/W. Κατανάλωση ρεύματος 5W, διαστάσεις 146x116x73mm, βάρος 0,63kg.
    €119,35 €102,30
    Καταμετρητής PROCOIN PRC 330 & διαχωριστής κερμάτων

    Καταμετρητής PROCOIN PRC 330 & διαχωριστής κερμάτων

    09.217.2123
    Ο καταμετρητής PROCOIN PRC 330 είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για τον αυτόματο μέτρηση και διαχωρισμό κερμάτων. Μπορεί να χειριστεί μεγάλο όγκο κερμάτων με ακρίβεια και ταχύτητα. Ο διαχωριστής κερμάτων είναι συνήθως ενσωματωμένος στη συσκευή και βοηθάει στον διαχωρισμό των κερμάτων ανάλογα με το νόμισμα και την αξία τους. Είναι ιδανικός για χρήση σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ, αγορές και άλλες επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μεγάλο όγκο μετρητών.
    €0,00
    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ DP 318

    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ DP 318

    09.217.0738
    Ο καταμετρητής και διαχωριστής κερμάτων DP 318 είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό και τη διάκριση κερμάτων σε έναν αυτόματο τρόπο. Με εξελιγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, ο DP 318 μπορεί να αποτελέσει ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τη διαχείριση χρημάτων σε καταστήματα, τράπεζες ή οποιουδήποτε άλλου εμπορικού χώρου. Η συσκευή ανιχνεύει και διαχωρίζει ακριβώς τα διαφορετικά νομίσματα με ταχύτητα και ακρίβεια, προσφέροντας έτσι μια αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για τη διαχείριση μετρητών.
    €0,00
    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ DP 518

    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ DP 518

    09.217.0739
    Ο καταμετρητής και διαχωριστής κερμάτων DP 518 είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την αυτόματη μέτρηση και διάχωριση κερμάτων σε διάφορα νομίσματα. Με τη χρήση αισθητήρων και τεχνολογίας αναγνώρισης, ο καταμετρητής είναι σε θέση να αναγνωρίζει το είδος κάθε κέρματος και να υπολογίζει το συνολικό ποσό που έχει μετρηθεί. Είναι ιδανικός για χρήση σε εμπορικές επιχειρήσεις ή τράπεζες που χρειάζονται γρήγορη και ακριβή μέτρηση κερμάτων.
    €1326,80
    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ CH-50

    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ CH-50

    09.217.1501
    Ο καταμετρητής κερμάτων CH-50 είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για τον αυτόματο υπολογισμό και την ταξινόμηση κερμάτων. Με τη βοήθειά του μπορείτε να μετρήσετε με ακρίβεια το ποσό των κερμάτων σας και να οργανώσετε το χρηματικό σας απόθεμα. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μεγάλα χρηματικά ποσά σε μετρητά.
    €334,80
    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ SE-950

    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ SE-950

    09.217.1357
    Ο καταμετρητής κερμάτων SE-950 είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την αυτόματη μέτρηση κερμάτων. Διαθέτει ακρίβεια στην ανίχνευση και μέτρηση των κερμάτων και είναι εύκολο στη χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστήματα, τράπεζες, μετρητές, αποθηκες και άλλους χώρους όπου απαιτείται η μέτρηση κερμάτων. Επιπλέον, διαθέτει διάφορες λειτουργίες όπως αυτόματη ταξινόμηση κερμάτων και αυτόματη διακριτικότητα.
    €0,00
    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ADMATE DP-7100

    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ADMATE DP-7100E

    09.217.0740
    Ο καταμετρητής χαρτονομισμάτων Admate DP-7100E είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την ταχεία και ακριβή μέτρηση χαρτονομισμάτων. Διαθέτει λειτουργίες ανίχνευσης ψευδών χαρτονομισμάτων και μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια το ποσό των χαρτονομισμάτων σε λίγα λεπτά. Είναι μια ιδανική λύση για την ταχεία μέτρηση μεγάλου όγκου χαρτονομισμάτων σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό περιβάλλον.
    €0,00
    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ  DP-6500

    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ DP-6500

    09.217.0741
    Ο καταμετρητής χαρτονομισμάτων DP-6500 είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον ακριβή και γρήγορο υπολογισμό του ποσού χαρτονομισμάτων. Με υψηλή ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, ο DP-6500 επιτρέπει τη γρήγορη μέτρηση μεγάλου όγκου χαρτονομισμάτων, εξοικονομώντας χρόνο και προσφέροντας ακρίβεια στις οικονομικές διαδικασίες. Επιπλέον, διαθέτει ποικιλία λειτουργιών, όπως ανίχνευση ψεύτικων χαρτονομισμάτων και δυνατότητα απομνημόνευσης ποσών για ευκολότερη και ταχύτερη λειτουργία.
    €0,00
    ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΩΣ 31/12 ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ EC-1000

    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ EC-1000

    09.217.1520
    Ο καταμετρητής χαρτονομισμάτων EC-1000 είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την ταχεία και ακριβή μέτρηση χαρτονομισμάτων. Διαθέτει δυνατότητα μέτρησης μεγάλου όγκου χαρτονομισμάτων με ταχύτητα και αξιοπιστία. Επιπλέον, παρέχει ακριβείς αποτελέσματα και εξοικονομεί χρόνο στις καθημερινές εργασίες μέτρησης χρημάτων.
    €1030,75 €883,50
    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ DP-9200B

    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ SE-9200B

    09.217.0742
    Ο καταμετρητής χαρτονομισμάτων SE-9200B είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο που χρησιμοποιείται για την ταχεία και ακριβή μέτρηση χαρτονομισμάτων. Διαθέτει μια ποικιλία λειτουργιών και ρυθμίσεων που το καθιστούν κατάλληλο για χρήση σε επαγγελματικό περιβάλλον, όπως τράπεζες, καταστήματα, κ.λπ. Ο SE-9200B είναι συνήθως εξοπλισμένος με τεχνολογία ανίχνευσης ψεύτικων χαρτονομισμάτων και διαθέτει μια γρήγορη και αθόρυβη λειτουργία για ευκολότερη και αποτελεσματικότερη μέτρηση.
    €0,00
    Καταμετρητής - Ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων SE-8030

    Καταμετρητής-Ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων SE-8030

    09.217.2353
    Ο καταμετρητής-ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων SE-8030 είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο που σας επιτρέπει να μετράτε και να ελέγχετε την ακρίβεια των χαρτονομισμάτων σας με μεγάλη ακρίβεια και ταχύτητα. Διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες ανίχνευσης γνησιότητας, όπως ανίχνευση με UV φως, μαγνητική ανίχνευση και υπέρυθρη ανίχνευση. Επιπλέον, ο SE-8030 διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη LCD και είναι εύκολος στη χρήση και στην εγκατάσταση. Είναι ιδανικός για καταστήματα, τράπεζες, επιχειρήσεις και άλλες επιχειρηματικές χρήσεις.
    €0,00
    ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤ. CASH TESTER BATTERY 2258

    ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤ. CASH TESTER BATTERY 2258

    09.217.0445
    Η μπαταρία Cash Tester Battery 2258 είναι σχεδιασμένη ειδικά για ανιχνευτές πλαστών χαρτονομισμάτων. Προσφέρει αξιόπιστη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ελέγχουν γρήγορα και εύκολα την ακρίβεια των χαρτονομισμάτων που δέχονται. Είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο που βοηθά στην προστασία από την απάτη και την παραπλάνηση στις οικονομικές συναλλαγές.
    €22,90
    Filters Close
    Min: €0,00 Max: €1327,00
    €0 €1327
    Κατηγορίες