Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Ταμειακές Μηχανές

    Ταμειακές Μηχανές
    Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
    Ταξινόμηση ανά
    Εμφάνιση ανά σελίδα
    Elzab Hellas Smart Ταμειακή Μηχανή με Μπαταρία σε Μαύρο Χρώμα

    Elzab Hellas Smart Ταμειακή Μηχανή με Μπαταρία σε Μαύρο Χρώμα

    09.222.7704
    ELZAB HELLAS SMARTS 1 Η κομψή minimal σχεδίαση της ELZAB HELLAS SMART με γυαλιστερό φινίρισμα σε μαύρο χρώμα, της προσδίδουην αισθητική υπεροχή και άριστη προσαρμογή σε κάθε περιβάλλον. Την ίδια στιγμή, το πολύ εύκολο μενού, οι απεριόριστες δυνατότητες διασύνδεσης, η μεγάλη επιφάνεια πλήκτρων για εύκολη πλητρολόγηση, και η ενσωματωμένη μπαταρία για προστασία από αυξομειώσεις της τάσης του δικτύου, την καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε επιχείρηση. ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΑΔΕ
    €282,10 €241,80
    Elzab Novitus Link Ταμειακή Μηχανή με Μπαταρία σε Μαύρο ΧρώμαElzab Novitus Link Ταμειακή Μηχανή με Μπαταρία σε Μαύρο Χρώμα

    Elzab Novitus Link Ταμειακή Μηχανή με Μπαταρία σε Μαύρο Χρώμα

    09.222.7703
    NOVITUS LINK BLACK Η Novitus Link είναι μια φορολογική ταμειακή μηχανή κατασκευασμένη σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές. Η κομψή, σχεδίαση της προσδίδει αισθητική υπεροχή και άριστη προσαρμογή σε κάθε περιβάλλον.Την ίδια στιγμή το πολύ εύκολο μενού, οι απεριόριστες δυνατότητες διασύνδεσης, η μεγάλη επιφάνεια πλήκτρων για εύκολη πληκτρολόγηση και η ενσωματωμένη μπαταρία για προστασία από αυξομειώσεις της τάσης του δικτύου και διακοπές ρεύματος, την καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε επιχείρηση. ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΥΡΕΣΗ IP ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ INTERNET ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ζ Η ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ e-mail
    €347,20 €297,60
    Novitus Nano Φορητή Ταμειακή Μηχανή με Μπαταρία σε Μαύρο Χρώμα

    Novitus Nano Φορητή Ταμειακή Μηχανή με Μπαταρία σε Μαύρο Χρώμα

    09.222.7702
    Νέα φορητή ταμειακή μηχανή κατασκευασμένη από την Novitus Πολωνίας (Group Company) αποκλειστικά για εμάς. Με εργονομική σχεδίαση και μικρό μέγεθος την καθιστά κατάλληλη για λειτουργία σε υπαίθριες αγορές αλλά και σε σταθερά σημεία λιανικής πώλησης.. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ME THN ΑΑΔΕ Διαστάσεις 94,5mm x 227mm x 57,5mm
    €314,65 €269,70
    TAMEIAKH MHXANH MIRKA III RETAIL (ΜΑΥΡΗ)

    TAMEIAKH MHXANH MIRKA III RETAIL (ΜΑΥΡΗ)

    09.223.7389
    Ταμειακή μηχανή Mirka Plus Retail & Εστιατορίου μαύρη. Η νέα ταμειακή μηχανή Mirka III ιδανική και για υπαίθριο εμπόριο που σας δίνει την δυνατότητα να εκδίδετε τις αποδείξεις της επιχείρησή σας εύκολα και γρήγορα! Διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου ταμειακού συστήματος, συνδέεται με εξωτερικό πληκτρολόγιο USB, scanner USB, υπολογιστή, ζυγαριά και οθόνη. Η συνδεσιμότητά της καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων και η ταμειακή μηχανή επικοινωνεί και ενσωματώνεται στην λύση του ταμείου για ομαλή ροή εργασιών. Με κομψό σχεδιασμό σε 3 χρώματα (μολυβί, μπορντώ, λευκό), εναρμονίζεται με την διακόσμηση ενώ υποστηρίζει απομακρυσμένη διαχείριση μέσα από ασφαλή πρωτόκολλα επικοινωνίας. Εξασφαλίζει την διαφύλαξη των εκδιδομένων δελτίων με ηλεκτρονικό τρόπο. Ιδανική για όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις. Αρ. Έγκρισης Υπ. Οικονομικών 15 DNK 674/09-02-2024.
    €461,53 €450,00
    Κάλλυμα Αδιάβροχο Ταμειακής Μηχανής

    Κάλλυμα Αδιάβροχο Ταμειακής Μηχανής Mirka

    09.217.1599
    Το κάλλυμα αδιάβροχο ταμειακής μηχανής Mirka είναι μια πρακτική και ανθεκτική επιλογή για την προστασία της ταμειακής μηχανής σας από υγρά και σκόνη. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό, το κάλλυμα αυτό προσφέρει αδιάβροχη προστασία και εξασφαλίζει την ασφάλεια της μηχανής σας από εξωτερικούς παράγοντες. Είναι εύκολο στη χρήση και συμβάλλει στη διατήρηση της μηχανής σας σε άριστη κατάσταση.
    €0,00
    Ταμειακή Μηχανή ICS Micro II White

    Ταμειακή Μηχανή ICS Micro II White

    09.217.0179
    Η ταμειακή μηχανή ICS Micro II White είναι μια συμπαγής και ευανάγνωστη μηχανή για επιχειρήσεις λιανικής πώλησης. Διαθέτει εύκολη πληκτρολόγηση και λειτουργίες για τη διαχείριση των πωλήσεων, τον υπολογισμό του συνόλου και τον έλεγχο των αποθεμάτων. Η λευκή απόχρωση της μηχανής την καθιστά κομψή και κατάλληλη για κάθε είδος καταστήματος.
    €288,30
    Ταμειακή Μηχανή Infocarina net i57 II Χωρίς Μπαταρια GREY

    Ταμειακή Μηχανή Infocarina net i57 II Χωρίς Μπαταρια GREY

    09.217.0180
    Ταμειακή μηχανή Info Carina Net i57 II Ταμειακή μηχανή για κάθε επιχείρηση.Με αναβαθμισμένες δυνατότητες, μεσαίου μεγέθους, νέου τύπου. Διαφύλαξη δεδομένων με ηλεκτρονικό τρόπο. Λειτουργεί με μπαταρία και με ρεύμα. Ιδανική για εστιατόρια και για όλα τα καταστήματα λιανικής. Αρ. Έγκρισης Υπ. Οικονομικών 15DLG 608/12-12-2018
    €273,42
    Ταμειακή μηχανή InfoPos eXS Black Με Μπαταρία

    Ταμειακή μηχανή InfoPos eXS Black Με Μπαταρία

    09.217.1963
    Ταμειακή μηχανή eXS μαύρη. Πολύ μικρή φορολογική ταμειακή μηχανή που λειτουργεί με μπαταρίες και με ρεύμα. Είναι φορητή, νέου τύπου, απλή και σύγχρονη. Υποστηρίζει ηλεκτρονικό ημερολόγιο και διατίθεται σε 2 χρώματα: λευκό και μαύρο και με τσαντάκι μεταφοράς προαιρετικά. Αρ. Έγκρισης Υπ. Οικονομικών 15 DLE 607/12-12-2018
    €0,00
    Ταμειακή μηχανή InfoPos eXS White  Με Μπαταρία

    Ταμειακή μηχανή InfoPos eXS White Με Μπαταρία

    09.222.7705
    Ταμειακή μηχανή eXS άσπρη. Πολύ μικρή φορολογική ταμειακή μηχανή που λειτουργεί με μπαταρίες και με ρεύμα. Είναι φορητή, νέου τύπου, απλή και σύγχρονη. Υποστηρίζει ηλεκτρονικό ημερολόγιο και διατίθεται σε 2 χρώματα: λευκό και μαύρο και με τσαντάκι μεταφοράς προαιρετικά. Αρ. Έγκρισης Υπ. Οικονομικών 15 DLE 607/12-12-2018.
    €0,00
    Ταμειακή Μηχανή Mirka Plus Infopos Black

    Ταμειακή Μηχανή Mirka Plus Infopos Black

    09.222.7120
    Η ταμειακή μηχανή Mirka Plus Infopos Black είναι μια εξαιρετικά λειτουργική και σύγχρονη λύση για καταστήματα λιανικής πώλησης. Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα POS (Point of Sale) που επιτρέπει την εύκολη διαχείριση των πωλήσεων, των αποθεμάτων και των τρόπων πληρωμής. Επιπλέον, διαθέτει οθόνη αφής, εκτυπωτή απόδειξης και διάφορες επιλογές συνδεσιμότητας για ενσύρματη ή ασύρματη χρήση. Η συμπαγής κατασκευή της και η μαύρη ματ εμφάνισή της την καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε είδους επιχείρηση.
    €423,15 €362,70
    Ταμειακή Μηχανή Mirka Infopos Red

    Ταμειακή Μηχανή Mirka Plus Infopos Red

    09.217.0404
    Η νέα ταμειακή μηχανή Mirka Plus σας δίνει την δυνατότητα να εκδίδετε τις αποδείξεις της επιχείρησή σας εύκολα και γρήγορα! Διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου ταμειακού συστήματος, συνδέεται με εξωτερικό πληκτρολόγιο USB, scanner USB, υπολογιστή, ζυγαριά και οθόνη. Η συνδεσιμότητά της καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων και η ταμειακή μηχανή επικοινωνεί και ενσωματώνεται στην λύση του ταμείου για ομαλή ροή εργασιών. Με κομψό σχεδιασμό σε 3 χρώματα (μολυβί, μπορντώ, λευκό), εναρμονίζεται με την διακόσμηση ενώ υποστηρίζει απομακρυσμένη διαχείριση μέσα από ασφαλή πρωτόκολλα επικοινωνίας. Εξασφαλίζει την διαφύλαξη των εκδιδομένων δελτίων με ηλεκτρονικό τρόπο. Ιδανική για όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις. Αρ. Έγκρισης Υπ. Οικονομικών 15 DMB 655/3-8-2021.
    €368,90 €316,20
    Ταμειακή Μηχανή Mirka Infopos White

    Ταμειακή Μηχανή Mirka Plus Infopos White

    09.217.2481
    Η Ταμειακή Μηχανή Mirka Plus Infopos White είναι ένα εξειδικευμένο ταμειακό σύστημα που προσφέρει αξιόπιστη και γρήγορη λειτουργία σε καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια. Διαθέτει ενσωματωμένο POS σύστημα με δυνατότητα σύνδεσης με διάφορους τρόπους πληρωμής και εκτύπωσης αποδείξεων. Η λευκή σχεδίαση του την κάνει κομψή και μοντέρνα, ενώ η λειτουργικότητά της την καθιστά ιδανική επιλογή για κάθε είδους επιχείρηση.
    €368,90 €316,20
    ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ RBS EDO WEB

    Ταμειακή Μηχανή RBS EDO (DLQ) Black

    09.217.1739
    Η ταμειακή μηχανή RBS EDO (DLQ) Black είναι μια εξαιρετικά λειτουργική και αξιόπιστη συσκευή για τη διεκπεραίωση συναλλαγών και τη διαχείριση της ταμειακής λειτουργίας σε καταστήματα και επιχειρήσεις. Διαθέτει υψηλής ποιότητας οθόνη αφής και πολλαπλές λειτουργίες για εύκολη χρήση, ενώ παρέχει ακρίβεια και ασφάλεια στις συναλλαγές. Η μαύρη χρωματική απόχρωση της δίνει ένα μοντέρνο και κομψό στυλ που την κάνει να ξεχωρίζει στον χώρο της εργασίας.
    €0,00
    ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ RBS EL TORO

    Ταμειακή Μηχανή RBS El Toro Black

    09.217.1738
    Η ταμειακή μηχανή RBS El Toro Black είναι ένα επαγγελματικό μοντέλο που προσφέρει αξιόπιστη λειτουργία και ευκολία χρήσης. Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής, ενσωματωμένον εκτυπωτή και δυνατότητα σύνδεσης με περιφερειακές συσκευές. Είναι κατάλληλη για καταστήματα λιανικής, εστιατόρια και μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται αξιόπιστη και ευέλικτη λύση για τη διαχείριση των πωλήσεων τους.
    €434,00
    Ταμειακή Μηχανή RBS El Toro White

    Ταμειακή Μηχανή RBS El Toro White

    09.217.2483
    Η ταμειακή μηχανή RBS El Toro White είναι μια μοντέρνα και αξιόπιστη λύση για τη διαχείριση των πωλήσεων σε καταστήματα λιανικής. Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής, ταχεία εκτύπωση αποδείξεων και πλήρη συμβατότητα με τους πιο δημοφιλείς τρόπους πληρωμής, όπως κάρτες και κινητά τηλέφωνα. Είναι εύκολη στη χρήση και διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Η λευκή απόχρωση της προσδίδει μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση.
    €434,00
    ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ RBS ELIO WEB

    Ταμειακή Μηχανή RBS Elio (DLF) Black

    09.217.1740
    Η Ταμειακή Μηχανή RBS Elio (DLF) Black είναι μια συσκευή υψηλής ποιότητας που προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη λειτουργία για τις ανάγκες του λιανεμπορίου. Έχει μοντέρνο μαύρο σχεδιασμό και διαθέτει προηγμένες λειτουργίες όπως αναγνώριση QR κωδικών, εκτύπωση σε ταμειακά προϊόντα και δυνατότητες σύνδεσης με ηλεκτρονικά συστήματα πληρωμών. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για καταστήματα και επιχειρήσεις που αναζητούν ένα αξιόπιστο και εύχρηστο ταμειακό σύστημα.
    €459,00
    Ταμειακή Μηχανή RBS Elio (DLF) White

    Ταμειακή Μηχανή RBS Elio (DLF) White

    09.217.2484
    Η ταμειακή μηχανή RBS Elio (DLF) White είναι μια συμπαγής και εύχρηστη μηχανή που προσφέρει γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες ταμειακής εξυπηρέτησης. Διαθέτει λειτουργίες πώλησης, εκτύπωσης αποδείξεων και διαχείρισης αποθεμάτων, καθιστώντας την κατάλληλη για μικρές καταστάσεις και επιχειρήσεις λιανικής. Η λευκή αισθητική της προσφέρει μια μοντέρνα και εκλεπτυσμένη εμφάνιση στον χώρο εργασίας.
    €459,00
    Ταμειακή Μηχανή RBS Mercato (DLK) Black Χωρίς Μπαταρία

    Ταμειακή Μηχανή RBS Mercato (DLK) Black Χωρίς Μπαταρία

    09.217.1743
    Η ταμειακή μηχανή RBS Mercato (DLK) Black είναι μια εξαιρετικά λειτουργική και αξιόπιστη συσκευή για επιχειρήσεις λιανικής πώλησης. Χαρακτηρίζεται από την απουσία μπαταρίας, λειτουργώντας με ανακυκλώσιμο κεντρικό κλειδί για να εξοικονομεί ενέργεια. Διαθέτει εύκολο σύστημα πληκτρολόγησης, LCD οθόνη υψηλής ευκρίνειας και κομψό μαύρο σχεδιασμό. Η ταμειακή μηχανή RBS Mercato (DLK) Black είναι ιδανική για επιχειρήσεις που αναζητούν απλότητα και αξιοπιστία στις καθημερινές τους λειτουργίες.
    €388,43 €332,94
    Filters Close
    Min: €0,00 Max: €459,00
    €0 €459
    Κατηγορίες