Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Ζυγοί Βάρους

    Ζυγοί Βάρους
    Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
    Ταξινόμηση ανά
    Εμφάνιση ανά σελίδα
    Ηλεκτρονικός ζυγός W2

    W2C LCD Ζυγός Βάρους

    09.222.8407
    Ηλεκτρονικός ζυγός W2C LCD Ιδανική για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς χώρους Κομψός σχεδιασμός, απλή λειτουργία και ακρίβεια στους υπολογισμούς, ο ζυγός W2C LCD διαθέτει μία οθόνη LCD με κόκκινα ψηφία και επαναφορτιζόμενη μπαταρία, Δέχεται μεγαλύτερο ΙΝΟΧ τάσι. Διάσταση τάσι: 250x180mm. Ιδανική για εστιατόρια, ψητοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία.
    €0,00
    Ενδείκτης Βάρους DFWT

    Ενδείκτης Βάρους DFWT

    09.217.2111
    Ο ενδείκτης βάρους DFWT είναι ένας μικρός και εύχρηστος ενδείκτης βάρους, ο οποίος χρησιμοποιείται συνήθως σε βιομηχανικές εφαρμογές. Με τη βοήθειά του μπορούμε να μετρήσουμε το βάρος με μεγάλη ακρίβεια και ακρίβεια. Ο DFWT είναι αξιόπιστος και ανθεκτικός σε διάφορες συνθήκες λειτουργίας, και παρέχει γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις βάρους. Συνήθως χρησιμοποιείται σε εφαρμογές που απαιτούν αξιόπιστες μετρήσεις βάρους σε περιβάλλοντα με υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία.
    €0,00
    Ενδείκτης Βάρους X-3M Inox

    Ενδείκτης Βάρους X-3M Inox

    09.217.2110
    Ο ενδείκτης βάρους X-3M Inox είναι ένα ποιοτικό εργαλείο που χρησιμοποιείται σε διάφορους κλάδους, όπως στη βιομηχανία και στην κατασκευή. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικός στις καταπονήσεις και προσφέρει ακριβείς μετρήσεις βάρους. Ο ενδείκτης X-3M Inox έχει μια μικρή και λειτουργική σχεδίαση που τον καθιστά εύκολο στη χρήση και στη μεταφορά. Είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει στην ακριβή μέτρηση του βάρους σε διάφορες εφαρμογές.
    €0,00
    Ενδείκτης Βάρους Χ-2

    Ενδείκτης Βάρους Χ-2

    09.217.2109
    Ο Ενδείκτης Βάρους Χ-2 είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο και την μέτρηση του βάρους αντικειμένων. Συνήθως χρησιμοποιείται σε βιομηχανικές κλίμακες και ζυγαριές για την ακριβή και αξιόπιστη μέτρηση του βάρους των προϊόντων. Ο Ενδείκτης Βάρους Χ-2 παρέχει ακριβή αναγνώσεις και είναι εύκολος στη χρήση. Επιπλέον, μπορεί να παρέχει και άλλες πληροφορίες σχετικά με το βάρος των αντικειμένων, όπως το συνολικό βάρος ή το βάρος του κάθε αντικειμένου ξεχωριστά.
    €0,00
    Ηλεκτρονικός ζυγός IPC

    Ηλεκτρονικός ζυγός IPC

    09.217.2090
    Ο ηλεκτρονικός ζυγός IPC είναι ένα εργαλείο μέτρησης βάρους που χρησιμοποιείται σε βιομηχανικές εφαρμογές και εμπορικά καταστήματα. Λειτουργεί με τη χρήση ηλεκτρονικού συστήματος για την ακριβή μέτρηση του βάρους αντικειμένων, προσφέροντας ακρίβεια και αξιοπιστία στα αποτελέσματα. Ο ηλεκτρονικός ζυγός IPC είναι εύκολος στη χρήση και διαθέτει μια ποικιλία λειτουργιών που τον καθιστούν ένα απαραίτητο εργαλείο στον τομέα του εμπορίου και της βιομηχανίας.
    €0,00
    Ηλεκτρονικός ζυγός IPC-WP με μπαταρια IP-65 3kg/1g

    Ηλεκτρονικός ζυγός IPC-WP με μπαταρια IP-65 3kg/1g

    09.217.2091
    Ο ηλεκτρονικός ζυγός IPC-WP είναι ένας αδιάβροχος ζυγός με προστασία IP-65, που τον καθιστά κατάλληλο για χρήση σε περιβάλλοντα όπου υπάρχει υγρασία ή σκόνη. Έχει δυνατότητα ζύγισης αντικειμένων μέχρι 3kg με ακρίβεια 1γραμμαρίου. Είναι μικρό σε μέγεθος και φορητός, καθιστώντας τον κατάλληλο για χρήση σε διάφορους τομείς όπως σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, τροφοδοσία κ.λπ.
    €0,00
    Ηλεκτρονικός ζυγός W2

    Ηλεκτρονικός ζυγός W2

    09.217.2092
    Ηλεκτρονικός ζυγός W2 Ιδανική για εσωτερικούς χώρους Η ηλεκτρονική ζυγαριά W2K ενσωματώνει υψηλής ακρίβειας A/D chip και load cell ( δυναμοκυψέλη). Λειτουργεί με καλή απόδοση σε ζυγίσεις ακριβείας, παρέχει σταθερή ανάγνωση και αξιόπιστη ποιότητα. Επιπλέον, παρέχει την λειτουργία της μέτρηση τεμαχίων και της αλλαγής ταχύτητας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε απλές ζυγίσεις αλλά και σε γραμμή παραγωγής-συσκευασίας.
    €0,00
    Ηλεκτρονικός ζυγός WSS IP-67 Αδιάβροχη

    Ηλεκτρονικός ζυγός WSS IP-67 Αδιάβροχη

    09.217.2093
    Ο ηλεκτρονικός ζυγός WSS IP-67 είναι ένας αδιάβροχος ζυγός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρές και υγρά περιβάλλοντα όπου απαιτείται αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Έχει υψηλή ακρίβεια μέτρησης και είναι κατάλληλος για εφαρμογές όπως ο έλεγχος βάρους σε συσκευασίες, μετρήσεις σε εργαστήρια και άλλες εφαρμογές που απαιτούν ακριβή μέτρηση βάρους.
    €0,00
    Ηλεκτρονικός ζυγός WX

    Ηλεκτρονικός ζυγός WX

    09.217.2094
    Ο Ηλεκτρονικός ζυγός WX είναι ένας σύγχρονος ζυγός που χρησιμοποιείται για την ακριβή μέτρηση βαρών σε διάφορες εφαρμογές, όπως σε βιομηχανικές επιχειρήσεις, σούπερ μάρκετ, αλλά και σε οικιακό περιβάλλον. Είναι εξοπλισμένος με μια οθόνη LCD για εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων και προσφέρει ακρίβεια στην μέτρηση μέχρι και του ενός γραμμαρίου. Επιπλέον, διαθέτει διάφορες λειτουργίες όπως αυτόματη απενεργοποίηση και ηλεκτρονική μνήμη για αποθήκευση των μετρήσεων.
    €0,00
    Filters Close
    Κατηγορίες