You have no items in your shopping cart.
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ ΒΡΑΣΜΕΝΟ 58%, ΤΟΜΑΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ 20% (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΡΥΜΙΣΤΗ ΟΞΥΤΗΤΑΣ ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ),ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΕΣ 14% (ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ), ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ(ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΘΕΙΩΔΗ),ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 3%,ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ1%, ΣΚΟΡΔΟ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από αυγά, σόγια, γάλα, ξηρούς καρπούς, σέλινο, σινάπι, σησάμι, , ψάρια, μαλάκια.
ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ: ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΚΤΗ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 3΄ΛΕΠΤΑ ΣΤΑ 800 WATT.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΚΤΗ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΞΑΝΑΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 1΄ΛΕΠΤΟ. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΚΤΗ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ KAI ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ
ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ: ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200°C ΚΑΙ ΑΕΡΑ.ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ .ΧΑΜΗΛΟΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180°C ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ 15-17΄ΛΕΠΤΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΚΤΗ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ KAI ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !