Ενημέρωση: ΟΛΑ τα προΪοντα συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ24%.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ (0)

Πολιτική Τιμών

Η πολιτική τιμών στα προϊόντα μας ΔΕΝ είναι ίδια σε όλα τα κανάλια διανομής μας (πωλήσεις eshop, Τηλεφωνικές Πωλήσεις, Έντυποι κατάλογοι, τιμές καταστήματων λιανικής).

Οι τιμές του Eshop είναι συνήθως χαμηλότερες από αυτές που μπορείτε α βρείτε στα υπόλοιπα κανάλια διανομής.

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σας δίνουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς με πλήρη και ακριβή περιγραφή των στοιχείων, χαρακτηριστικών και τιμών αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων.

Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάποιο λάθος κατά την ενημέρωση της τιμής του προϊόντος και να παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή. Παρακαλούμε στην περίπτωση που δείτε κάποιο τέτοιο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν αυτό.

H STEELgr LTD δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων.

H STEELgr LTD δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στις ιστοσελίδες της http://www.steel.gr, http://eshop.steel.gr, http://www.connectoras.gr, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 

Εξουσιοδοτημένο Service
Monitor-TV
authorized_lg_service_center Ενημερωθείτε
Υποψηφιότητα STEELgr
Στα Impact BITE Awards
Bite Awards 2017 Ενημερωθείτε
LG Electronics
Business Partner
Ενημερωθείτε
LG Electronics B2B
Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Επισκευών
Ενημερωθείτε
Like us on Facebook. ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ.
Get 3% off your next purchase