Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Cutters

    Cutters
    Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
    Ταξινόμηση ανά
    Εμφάνιση ανά σελίδα
    ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΤΗΣ CUTTER ΜΗΧΑΝΗΜΑ BLITZ

    ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΤΗΣ CUTTER ΜΗΧΑΝΗΜΑ BLITZ 3.2L

    09.217.2208
    Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα BLITZ. Κόβει και αλέθει λαχανικά, φρούτα, κρέας, ψάρι,τυριά, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα κ.α. Επίσης χτυπάει σάλτσες και μαγιονέζα. Με πολυανθρακικό καπάκι και άνοιγμα για εισαγωγή τροφίμων κατά την διάρκεια της πολτοποίησης. Βάση για το μοτέρ και τον κάδο. Μονωτικό θερμοκρασίας. Καπάκι κουμπωτό και εύκολα αποσπώμενο για εύκολο καθάρισμα. Περιλαμβάνει κάδο με ανοξείδωτα μαχαίρια και σέσουλα. Ιδανικό εργαλείο για εστιατόρια, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία, catering.
    €924,42 €792,36
    Cutter C4

    ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΤΗΣ CUTTER ΜΗΧΑΝΗΜΑ C-4 4L

    09.217.2209
    Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα C-4. Ισχυρή ατσάλινη κατασκευή AISI 430. Αποσυνδεμένος κινητήρας και μπολ για καλύτερη θερμομόνωση. Κάδος από ανοξείδωτο ατσάλι με λαβές και βαρύ πυθμένα. Αεριζόμενος κινητήρας υψηλής απόδοσης για συνεχή λειτουργία. Λεπίδες ατσάλινες βαριάς κοπής. Ασφαλείς λειτουργίες που εξασφαλίζονται από ένα σύστημα μικροδιακοπτών στο καπάκι. Διάφανο καπάκι κάδου. 'Ελεγχος ταχύτητας με σταθεροποιητή. Καπάκι με άνοιγμα για προσθήκη συστατικών κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Περιλαμβάνει σπάτουλα και πέτρες ακονίσματος Προαιρετικά: οδοντωτά μαχαίρια, γαλακτωματοποιητικά μαχαίρια, μαχαίρια για σάλτσα πέστο και μαχαίρια για ανάμιξη ζύμης. Ιδανικό για εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία.
    €1236,90 €1060,20
    Cutter C6

    ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΤΗΣ CUTTER ΜΗΧΑΝΗΜΑ C-6

    09.217.2210
    Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα C-6. Ισχυρή ατσάλινη κατασκευή AISI 430. Αποσυνδεμένος κινητήρας και μπολ για καλύτερη θερμομόνωση. Κάδος από ανοξείδωτο ατσάλι με λαβές και βαρύ πυθμένα. Αεριζόμενος κινητήρας υψηλής απόδοσης για συνεχή λειτουργία. Λεπίδες ατσάλινες βαριάς κοπής. Ασφαλείς λειτουργίες που εξασφαλίζονται από ένα σύστημα μικροδιακοπτών στο καπάκι. Διάφανο καπάκι κάδου. 'Ελεγχος ταχύτητας με σταθεροποιητή. Καπάκι με άνοιγμα για προσθήκη συστατικών κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Περιλαμβάνει σπάτουλα και πέτρες ακονίσματος Προαιρετικά: οδοντωτά μαχαίρια, γαλακτωματοποιητικά μαχαίρια, μαχαίρια για σάλτσα πέστο και μαχαίρια για ανάμιξη ζύμης. Ιδανικό για εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία.
    €1497,30 €1283,40
    Cutter C9 VV

    ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΤΗΣ CUTTER ΜΗΧΑΝΗΜΑ C-9VV 9LT

    09.217.2211
    Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα C-9VV. Ισχυρή ατσάλινη κατασκευή AISI 430. Αποσυνδεμένος κινητήρας και μπολ για καλύτερη θερμομόνωση. Κάδος από ανοξείδωτο ατσάλι με λαβές και βαρύ πυθμένα. Αεριζόμενος κινητήρας υψηλής απόδοσης για συνεχή λειτουργία. Λεπίδες ατσάλινες βαριάς κοπής. Ασφαλείς λειτουργίες που εξασφαλίζονται από ένα σύστημα μικροδιακοπτών στο καπάκι. Διάφανο καπάκι κάδου. 'Ελεγχος ταχύτητας με σταθεροποιητή. Καπάκι με άνοιγμα για προσθήκη συστατικών κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Περιλαμβάνει σπάτουλα και πέτρες ακονίσματος Προαιρετικά: οδοντωτά μαχαίρια, γαλακτωματοποιητικά μαχαίρια, μαχαίρια για σάλτσα πέστο και μαχαίρια για ανάμιξη ζύμης. Ιδανικό για εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία.
    €2343,60 €2008,80
    ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΤΗΣ CUTTER ΜΗΧΑΝΗΜΑ HR-4 4LT

    ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΤΗΣ CUTTER ΜΗΧΑΝΗΜΑ HR-4 4LT

    09.217.2272
    Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα HR-4. Μηχάνημα κοπής τροφίμων 4L. Τεμαχίζει, κόβει σε φέτες, αλέθει, πολτοποιεί. Ειδικός κινητήρας, ρύθμιση στροφών, καλώδια από χάλκινο, άξονας από ανοξείδωτο ατσάλι, σχεδιασμός για ασφάλεια και αντοχή. Ανθεκτική λεπίδα από inox, ολόκληρη η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι. Υψηλής απόδοσης λεπίδα, μετατρέπει το κρέας σε κιμά σε 15 δευτερόλεπτα και σε πάστα κρέατος σε 4 λεπτά. Ιδανικό για επεξεργασία κρέατος, κοπή και τεμαχισμό φρούτων και λαχανικών. Χρησιμοποιείται ακόμα και στην επεξεργασία φαρμακευτικών βοτάνων, αφεψημάτων και smoothies. Απαραίτητο εργαλείο για εστιατόρια, καντίνες, πιτσαρίες και βιοτεχνίες τροφίμων. Δυναμικότητα έως 1.500 γεύματα.
    €542,50 €465,00
    Cutters  HR-6

    ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΤΗΣ CUTTER ΜΗΧΑΝΗΜΑ HR-6 6LT

    09.217.1828
    Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα HR-6. Μηχάνημα κοπής τροφίμων 6L. Τεμαχίζει, κόβει σε φέτες, αλέθει, πολτοποιεί. Ειδικός κινητήρας, ρύθμιση στροφών, καλώδια από χάλκινο, άξονας από ανοξείδωτο ατσάλι, σχεδιασμός για ασφάλεια και αντοχή. Ανθεκτική λεπίδα από inox, ολόκληρη η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι. Υψηλής απόδοσης λεπίδα, μετατρέπει το κρέας σε κιμά σε 15 δευτερόλεπτα και σε πάστα κρέατος σε 4 λεπτά. Ιδανικό για επεξεργασία κρέατος, κοπή και τεμαχισμό φρούτων και λαχανικών. Χρησιμοποιείται ακόμα και στην επεξεργασία φαρμακευτικών βοτάνων, αφεψιμάτων και smoothies. Απαραίτητο εργαλείο για εστιατόρια, καντίνες, πιτσαρίες και βιοτεχνίες τροφίμων. Δυναμικότητα έως 1.500 γεύματα.
    €490,42 €420,36
    ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΤΗΣ CUTTER ΜΗΧΑΝΗΜΑ SD-15 ΒΑΡΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛ

    ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΤΗΣ CUTTER ΜΗΧΑΝΗΜΑ SD-15 ΒΑΡΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛ

    09.217.2207
    Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα SD-15 βαρέου τύπου με ψηφιακό πάνελ. Cutter βαρέου τύπου με διπλό χρονόμετρο και ψηφιακό πάνελ λειτουργιών. Ο κάδος και οι λεπίδες είναι κατασκευασμένα από Inox ενώ το σασί είναι από αλουμίνιο. Ο κάδος και η λεπίδα είναι αφαιρούμενα για εύκολο καθάρισμα. Διαθέτει διακόπτη ασφαλείας. Ιδανικό για εστιατόρια, ξενοδοχεία και βιοτεχνίες τροφίμων με δυναμικότητα έως 1.800 γεύματα.
    €1898,75 €1627,50
    Filters Close
    Min: €420,00 Max: €2009,00
    €420 €2009
    Κατηγορίες